Γαμήλιο μακιγιάζ: Τι πρέπει να προσέξετε!

  • Share on Facebook

 

Επιλογή νυφικού, χτενίσματος και μακιγιάζ. Αυτός ο τριπλός συνδυασμός φαντάζει μαρτύριο στις μέλλουσες νυφούλες. Όλες οι γυναίκες θέλουν την ημέρα του γάμου τους να είναι πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ. Πολλές όμως είναι και οι νύφες οι οποίες απογοητεύονται από το αποτέλεσμα της make-up artist. Tι πρέπει, λοιπόν, να προσέξετε ώστε να μην καταλήξετε να μην... σας αρέσετε, τη σημαντική αυτή μέρα;

 

1. Μην καθυστερήσετε με την επιλογή make-up artist. Μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Φροντίστε να ενημερωθείτε από φίλους και γνωστούς για τις καλύτερες. Δείτε σχολαστικά τις δουλειές τους και καταλήξτε σε αυτήν που είναι πιο κοντά στο στυλ σας. Φροντίστε δύο μήνες πίσω να έχετε ήδη βρει αυτή που θα συνεργαστείτε.

 

2. Φροντίστε να έχετε κατασταλάξει στο μακιγιάζ σας αρκετό καιρό πριν. Μην περιμένετε την τελευταία εβδομάδα για να καταλήξετε σε αυτό που σας αρέσει. Κάνετε πρόβα με την ησυχία σας αρκετό διάστημα πριν την ημέρα του γάμου σας και καταλήξτε σε αυτό που σας πηγαίνει περισσότερο.

 

3. Μην υπερβάλλετε. Οι νύφες πρέπει να είναι φυσικές. Μην επιλέξετε πολύ έντονο μακιγιάζ για εκείνη την ημέρα. Προτιμήστε το natural look και φροντίστε να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Αφήστε τα εκκεντρικά μακιγιάζ για άλλες ημέρες. Ψηφίζουμε υπέρ της απλότητας!

 

 Πηγή: www.queen.gr

 

 

More in this category: « 1, 2, 3... μπουκάλια!

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary