Mangelo! Ο Κύπριος hair stylist των επωνύμων!

 • Share on Facebook

 

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ποταμίτου.

 

Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Η εξέλιξη του είναι απίστευτη. Δεν αφήνει να περάσει τίποτα χωρίς να το έχει σκεφτεί ή επεξεργαστεί καλά. 

 

Σου εμπνέει απίστευτη εμπιστοσύνη. Είναι επίμονος για να σου βγάλει την καλύτερη εμφάνιση στα μαλλιά σου. Άστε που είναι φοβερός μακιγιέρ. 

 

Το σημαντικότερο που έχω να πω είναι ότι είναι φίλος για μια ζωή! Και πάνω απ'όλα ένας άνθρωπος γεμάτος ευαισθησίες!

 

 1. Μιχάλη μου σε καλωσορίζω στο georginasdiary.com. Θα ήθελα να αρχίσουμε τη συνέντευξη μας ρωτώντας πως προέκυψε το Mangelo ως καλλιτεχνικό όνομα;

 

Από μικρός μου άρεσε η τέχνη. Στο σχολείο θυμάμαι να ζωγραφίζω την ώρα του μαθήματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ονόμασα το πρώτο κομμωτήριο μου Michael Angelo, από τον γνωστό ζωγράφο.

 

Στην πορεία έγινε MANGELO για να καταχωρηθεί σαν εταιρία και στο τέλος κατέληξε σε MANGELO HAIR SALON AND BEAUTY SALON.

 

 1. Πότε άρχισες να δραστηριοποιείσαι στο χώρο της κομμωτικής;

 

Στην κομμωτική είμαι εδώ και 18 χρόνια. Διατηρώ το δικό μου κομμωτήριο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες, να είναι λαμπερές.

 

 1. Βλέπεις και ακούς τόσα πολλά από τις γυναίκες που εξυπηρετείς στο κομμωτήριο σου. Ποιες είναι οι κύριες ανησυχίες που έχουν οι γυναίκες για την εμφάνιση τους;

 

Οι γυναίκες πλέον έχουν την άνεση και ελευθερία να έρχονται στο κομμωτήριο και να ζητάνε συγκεκριμένα  hair look.

 

 1. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμφάνιση των μαλλιών στην γυναίκα;

 

Την εποχή που ζούμε η εικόνα είναι το παν. Image is everything!

 

 1. Παρατηρείς να υπάρχει ενδιαφέρον για την περιποίηση των μαλλιών καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου ή επικεντρώνονται περισσότερο στις εποχικές γιορτές;

 

Όλα εξαρτώνται από το επάγγελμα και  τον τρόπο ζωής που κάνει. Και γενικά της ανάγκες που έχει. Σίγουρα σε περιόδους γιορτών αλλά και γάμων έχουμε την περισσότερη δουλειά.

 

 1. Πως θα χαρακτήριζες την Κύπρια γυναίκα;

 

Η Κύπρια πλέον έχει εξελιχθεί πολύ. Ξεπέρασε πολλά ταμπού. Πλέον μιλάνε ελεύθερα για πολλά θέματα. για της πλαστικές, τα botox. Είναι εργατική και διεκδικητική πολλές φορές.

 

 1. Συνεργάζεσαι κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες. Θες να μας αναφέρεις ορισμένα projects ή συνεργασίες που έκανες μέχρι στιγμής και έχεις να θυμάσαι με μεγάλη χαρά;

 

Πολλές συνεργασίες με επωνύμους σε Κύπρο και Ελλάδα. Κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν εργάστηκα για musical και είχα την τιμή να συνεργαστώ με την Deborah Mayers.

 

 1. Ποια είναι η μεγαλύτερη διάκριση για σένα;

 

H μεγαλύτερη διάκριση για εμένα είναι το χαμόγελο της κάθε πελάτισσας όταν φεύγει από το κομμωτήριο μας.

 

 1. Είσαι ανήσυχος άνθρωπος. Σκέφτεσαι συνεχώς καινούρια πράγματα. Μίλησε μας λίγο για τη δημιουργία της ιστοσελίδας www.hairandbeautytales.com.

 

Έχω αυτό το θέμα, είμαι σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά συνεχώς γνώση.

Με το website www.hairandbeautytales.com έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι γνώσεις και εμπειρίες. Απλά μυστικά της ζωής. Ενημέρωση των επαγγελματικών για σεμινάρια και νέα προϊόντα αγοράς.  

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του hairandbeautytales.com που μοιράζονται μαζί μου τα ίδια όνειρα.

 

 1. Αυτή τη στιγμή συμμετέχεις με την ομάδα της Wella στο DanSing for you 5. Πως βιώνεις αυτή την εμπειρία;

 

Είμαστε μια υπέροχη ομάδα. η wellacreativeteam. Όλοι επαγγελματίες με όρεξη και μεράκι για δημιουργία και με πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε την ευθύνη για το hair styling διαφόρων επώνυμων που συμμετέχουν στο DanSing for you 5.

 

 

 1. Θα σε ενδιέφερε να εμφανιζόσουν τηλεοπτικά δίνοντας κάποια tips κομμωτικής;

 

Nαι, η  τηλεόραση θα με ενδιέφερε πολύ. Παλαιότερα είχα την εμπειρία αλλά όχι να έχω εβδομαδιαία προβολή.

 

 1. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

 

Τα σχέδια για το μέλλον πολλά. Υπάρχουν προτάσεις απλά για το καθετί υπάρχει το σωστό timing. Το σημαντικό για εμένα είναι να περνάω καλά με ότι έχω. ΔΕΝ είναι το παν στη ζωή τα λεφτά.  Για μένα το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι. Να δίνεις και να παίρνεις αγάπη.

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary

Georgina's Talkshow