Κωμωδία Φαντασίας Σκηνοθεσία: Paul Feig Πρωταγωνιστούν: Kate McKinnon, Kristen Wiig, Melissa McCarthy   ΙΣΤΟΡΙΑ   Η Έριν και η Άμπι είναι ένα μάλλον άσημο συγγραφικό ζευγάρι που γράφει ένα βιβλίο με αποδείξεις ότι τα φαντάσματα υπάρχουν στα αλήθεια. Λίγα χρόνια αργότερα, η Έριν κερδίζει μια σημαντική θέση διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, αλλά το βιβλίο βγαίνει εκ νέου στην επιφάνεια και απολύεται. Όταν όμως φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, οι δύο γυναίκες και η θηλυκή ομάδα τους είναι οι μόνες ικανές να σώσουν τον κόσμο.  
  Είδος ταινίας: Κατασκοπική Σε Σκηνοθεσία: Paul Greengrass Πρωταγωνιστούν: Alicia Vikander, Julia Stiles, Matt Damon   ΙΣΤΟΡΙΑ   Πέμπτο της σειράς, αλλά σίκουελ του τρίτου μέρους.. Το 2007, ο Matt Damon είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί να κάνει άλλο «Bourne», κάτι που ανακάλεσε το 2008. Αλλά το 2010, ο ίδιος αποκάλυψε πως ένα νέο μέρος είναι «τουλάχιστον πέντε χρόνια μακριά». Ακολούθησε το 2012 το Η Κληρονομιά του Μπορν (χωρίς τον Damon), κάτι σαν νέο κεφάλαιο, αλλά η Universal μπήκε σε σκέψεις μετά τις μέτριες κριτικές. Παρόλα αυτά, κι αυτό θα επιστρέψει με δικό του, αυτόνομο σίκουελ. Στις 15 Σεπτεμβρίου του…
  Ταινία Επιστημονικής Φαντασίας Πρωταγωνιστούν: Anton Yelchin, Idris Elba, Zoe Saldana   ΙΣΤΟΡΙΑ   Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.  
  Πολιτικό Θρίλερ Πρωταγωνιστούν: George Clooney, Jack O'Connell, Julia Roberts   ΙΣΤΟΡΙΑ   Ο Λι Γκέιτς είναι ένας πετυχημένος τηλεοπτικός αναλυτής χρηματιστηρίου, του οποίου το πρόγραμμα (Money Monster) και η ζωή του πιάνονται όμηρος από έναν εξοργισμένο οπλισμένο άντρα. Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί ζωντανά, ο Γκέις πρέπει να παραμείνει ζωντανός και με τη βοήθεια της Νάνσι Φεν, της γυναίκας που είναι παραγωγός της εκπομπής, να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μεγάλα χρηματιστηριακά ψέματα.
Σελίδα 1 από 8

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary