Αυξητκή γλουτών με λίπος! (βίντεο)

  • Share on Facebook

 

Γράφει ο Δρ. Νικόλας Χατζηπιέρας.

 

Υπάρχει μια νέα τεχνική για την αυξητική των γλουτών?

 

Υπάρχει μια συνδιαστική τεχνική που γίνεται όλο και πιό δημοφιλής στους ασθενείς, και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι η αυξητική γλουτών με λίπος, δηλαδή η λιποαναρρόφηση και η μεταφορά αυτού του λίπους στους γλουτούς.

Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική, ξεχωριστή, γιατί αντιμετωπίζει την περιοχή της λεκάνης και του κορμού σε 360 μοίρες.

Αρχικά αφαιρούμε το λίπος από εκεί που δεν το θέλουμε, δηλαδή τα "ψωμάκια" το "σωσίβιο" την κοιλιά η τα γόνατα. Μετά από επεξεργασία του λίπους το τοποθετούμε ψηλά στους γλουτούς, στο σημείο που θέλουμε να αυξήσουμε τον όγκο τους και να δώσουμε νέο σχήμα. Παράλληλα γίνεται λιποαναρρόφηση πάνω και κάτω από τους γλουτούς για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Το όφελος είναι διπλό 1. Να αυξήσουμε τους γλουτούς, να δώσουμε σχήμα και ανόρθωση και 2. να διορθώσουμε την σιλουέτα στα πλαγιά του σώματος και την κοιλιά.

Ουσιαστικά η μία τεχνική τροφοδοτεί την άλλη.

 

 

 

Βίντεο- Αριστερά βλέπετε την προεγχειρητικό εικόνα ενός ασθενή, και μέσω ενός προγράμματος προσομείωσης σας δείχνω από που αφαιρείται το λίπος και που προστίθεται. Φαίνεται πως η πλαγιά γραμμή του ασθενή γίνεται αρμονική. Δεξιά είναι η πραγματική μετεγχειρητική εικόνα του ασθενή.

Στην συνέχεια βλέπετε πως αυξάνει ο όγκος των γλουτών και βελτιώνεται το σχήμα τους και πως τονίζονται ακόμα περισσότερο μετά την λιποαναρρόφηση πάνω και κάτω από αυτούς.

(Αριστερά βλέπουμε την προεγχειρητικό εικόνα ενός ασθενή και πάνω σε αυτή σας δείχνω από που αφαιρείτε και που προστίθεται λίπος ώστε να επιτύχουμε την εικόνα δεξιά που είναι το πραγματικό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα. Φαίνεται πως η  γραμμή του σώματος γίνεται αρμονική και πως αυξάνει η προβολή των γλουτών και πως η λιποαναρρόφηση πάνω και κάτω από τους γλουτούς τονίζει ακόμα περισσότερο το αποτέλεςμα! (Σημασία έχει πως αλλάζει η συνολική εικόνα του σώματος πέρα από την εντυπωσιακή αύξηση των γλουτών.)

 

Υπάρχουν και αλλα πλεονεκτήματα σε αυτή την μέθοδο?

 

Δεν έχουμε αντιαισθητικές τομές στο σώμα.

Δεν τοποθετούμε ενθέματα και αποφεύγουμε τις επιπλοκές τους.

Το νέο λίπος στους γλουτούς αποτελεί φυσικό ιστό και μαλακό, και δίνει ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα τόσο στην αφή και την αίσθηση όσο και στην όψη.

Η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη και ανώδυνη και το αποτέλεσμα μόνιμο.

 

Μπορούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο με γυμναστική και διατροφή?

 

Με την γυμναστική μπορούμε να πετύχουμε σύσφιξη των γλουτών, δεν πετυχαίνουμε όμως την αύξηση του όγκου τους ούτε την ανόρθωση.

Με την δίαιτα και την διατροφή μπορούμε να βελτιώσουμε την σιλουέτα μας όμως θα έχουμε και απώλεια όγκου από τους γλουτούς, που επιδεινώνει την χαλάρωση του δέρματος.

 

Το πρόβλημα είναι η "ελαττωματική" κατανομή του λίπους στο σωμα. Αυτό διορθώνεται οριστικά με αυτήν την επέμβαση.

(Η επέμβαση αυτή αφορά υγιείς ασθενείς με δυσανάλογη κατανομή λίπους και μικρούς, άδειους γλουτούς.)

Η γυμναστική και η διατροφή βοηθούν την υγεία και το σώμα μας. Με την γυμναστική μπορούμε να πετύχουμε ελαφρά σύσφιξη των γλουτών αλλα όχι αύξηση η ανόρθωση όταν αυτά χρειάζονται. Με την απώλεια βάρους βελτιώνεται η σιλουέτα αλλα χάνεται επιπλέον όγκος από τους γλουτούς. Συνεπώς η διόρθωση της δυσανάλογης κατανομής του λίπους, δηλαδή της συσσώρευσης λίπους στην κοιλιά και τα ψωμάκια και η έλλειψη όγκου στους γλουτούς μπορεί να γίνει μόνο με επέμβαση. Μετά οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν μια υγιή άσκηση και διατροφή.)

 

Ο αςθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή κανονικά μετά απο 2-3 ημέρες ενώ μπορεί να αρχίσει πάλι να γυμνάζεται 3-4 εβδομάδες μετά. Ο ήλιος θέλει επίσης προσοχή τις πρώτες 3 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και εντυποσιακό από την πρώτη εβδομάδα, ενώ βελτιώνεται σταδιακά τις επόμενες 6- 8 εβδομάδες με την υποχώρηση του οιδήματος. 

 

Στείλτε τις δικές σας ερωτήσεις στον πλαστικό χειρούργο Δρ Νικόλα Χατζηπιέρα στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η απάντηση σας θα δημοσιευτεί στο georginasdiary.com 

 

Ιατρείο Νικόλα Χατζηπιέρα
 
Διεύθυνση
Μουσων 1, Ψυχικό 11524
(κομβος Κηφισίας και Κατεχάκη)
 
Ραντεβού
+30 210 6937196 (Αθήνα)
+357 99649956 (Κύπρος)
 
Πολυκλινική Υγεία Λεμεσού
Ναυπλίου 21, Λεμεσος 3025
 
www.hatzipieras.com

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary