Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 10 μέχρι 16 Απριλίου 2017 με τον Dr. Δημήτρη Παπέυ!

  • Share on Facebook

Γράφει ο Dr Δημήτρης Παπέυ.

 

 

10 μέχρι 16 Απριλίου 2017

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι ημέρες αυτές θα τονίσουν κάποια μυστικοπάθεια σας και κάποια τάση απομόνωσης ή και φυγής. Παράλληλα θα έχετε κάποιο άγχος, καθώς θα αμφιβάλλετε για εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος. Την εποχή αυτή θα περάσετε από κάποιο τεστ, για να φανεί η δύναμη που κρύβετε μέσα σας. 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ     

 

 

Τις ημέρες αυτές θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους και θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε εύκολα. Επειδή όμως το μυαλό σας θα δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς και προς διαφορετικές κατευθύνσεις  δεν θα διεκπεραιώσετε  κάποιες εκκρεμότητες.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

 

Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε. Δείξτε ψυχραιμία  Προσέξτε μήπως λόγω της φλυαρίας σας αυτόν τον καιρό αποκαλύψετε κάποια από τα σχέδια σας ή θέματα που αφορούν φίλους σας. 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ       

 

 

 

Μην ετεροχρονίζετε καταστάσεις και θέματα που έχετε να οριοθετήσετε τώρα, ή κάποιες υποχρεώσεις σας από το παρελθόν. Ασχοληθείτε μεθοδικά και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που θέλετε να διεκπεραιώσετε βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις. 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

 

 

 

Τις ημέρες αυτές θα προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες υποχρεώσεις σας.  Θα θελήσετε να κάνετε τώρα κάποιες αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

 

Η φαντασία σας θα οργιάζει και υπάρχει ο κίνδυνος να δραματοποιείτε τα πάντα. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θα πρέπει να κάνετε.  Υπάρχουν λύσεις και βρίσκονται αρκετά εύκολα αρκεί να τις ψάξετε στα πλαίσια της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ 

 

 

Πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, ή με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί. Δείξτε τους πως είστε ο άνθρωπος που μπορεί να ακούει και να λαμβάνει υπ’ όψη του τις γνώμες των άλλων.

 

 


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

 

 

Με αυτοπεποίθηση, επιμονή και υπομονή , ευνοείστε σε κάθε είδους πρωτοβουλία αυτές τις μέρες.  Ανταγωνιστικές δραστηριότητες που είχαν αποτύχει άλλοτε, τώρα πραγματοποιούνται. Προβάλετε τον εαυτό σας θετικά και ξεκαθαρίστε τον, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

 

 


 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και να διαδώσετε τις ιδέες σας, μέσω του facebook ή των κοινωνικών συναντήσεων. Προσέξτε όμως γιατί  τώρα θα είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως. 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

 

 

Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας αυτές τις μέρες ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα  Αντίθετα θα μπορείτε να υποστηρίξετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν πρόσωπα με κάποια υψηλή θέση.  

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ     

 

 

 

Αν επιδιώκετε επανασύνδεση με πρόσωπα του παρελθόντος επιδιώξτε το τώρα.  Εκκρεμότητες που έχετε αφήσει από το παρελθόν, διεκπεραιώστε τες τώρα. Τις ημέρες αυτές θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι. Θα διαθέτετε περισσότερη υπομονή, από ότι συνήθως.  

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας όμως μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι’  αυτό μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις τώρα. Επιδιώξτε μια  πιο ζεστή σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

 

 

Δρ. Δημήτρης Παπέυ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +357 99693850

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary