Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 3 μέχρι 9 Απριλίου 2017 με τον Dr. Δημήτρη Παπέυ!

  • Share on Facebook

Γράφει ο Dr Δημήτρης Παπέυ.

 

 

3 μέχρι 9 Απριλίου 2017

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η ανυπομονησία και η βιασύνη που θα σας διακατέχει δεν θα σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Το μυαλό σας θα δουλεύει σε βάθος και θα εξετάζει τα πάντα, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε σε πολύ απλά θέματα. Οι χωρίς νόημα συζητήσεις θα σας εκνευρίζουν πολύ. Η συμβουλή μου είναι να ακολουθείτε  τα γεγονότα και να μην τρέχετε με τον νου σας μπροστά από αυτά.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ     

 

 

Θα έχετε την τάση να δείξετε όλο σας το πείσμα και τον εγωισμό γεγονός που θα εκνευρίσει τόσο εσάς, όσο και το περιβάλλον σας.

Μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα, εκείνα που δεν παίρνουν αναβολή. Αποφύγετε το άγχος. Πιθανότατα αυτό το διάστημα να πάρετε κάποιες αρνητικές απαντήσεις σε θέματα που τα θεωρούσατε θετικά.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

 

Οι πλανητικές θέσεις και όψεις, τονίζουν περισσότερο την εσωτερικότητά σας και κάποια τάση φυγής. Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ       

 

 

Οι τραυματικές  εμπειρίες του παρελθόντος, θα πρέπει να σας προβληματίσουν σοβαρά και να σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα ίδια λάθη. Αυτό το διάστημα αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι το βιαστικό στο επίπεδο των ερωτικών σας θεμάτων που μπορεί να σας ζημιώσει στο μέλλον. Αφήστε τα πράγματα να βαδίσουν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Στον τομέα της υγείας οι πλανήτες  σας θέλουν προσεκτικούς και επιφυλακτικούς.

 

 

 

ΛΕΩΝ 

 

 

Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας.  Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

Θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν.  Η σκληρή τακτική όχι μόνον  δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει .

Οι κινήσεις τόσο στον προσωπικό και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν. Αυτόν τον καιρό ανοίγματα ερωτικά πέρα και έξω από τα κοινώς αποδεκτά δεν ευνοούνται.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ 

 

Η δύναμη που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε πιο ενεργητικοί αλλά και αρκετά ευάλωτοι.  Η προσοχή σας θα πρέπει να εστιασθεί σε μια παράξενη διάθεσή που μπορεί να σας οδηγήσει σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.  Υποσχεθείτε μόνον εκείνα που μπορείτε να εκπληρώσετε.

 

 


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

 

 

Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης - ευνοούνται όσοι είναι χωρίς δεσμό -, αντίθετα δεν ευνοούνται όσοι έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον δεσμό από καιρό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον. Σοβαρές αποφάσεις αφήστε τες για αργότερα όταν θα είναι πιο ευνοϊκές οι πλανητικές συνθήκες για σας.

 

 


 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς η τύχη θα σας ευνοήσει αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας, που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με κυρίαρχο τον εγωισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας ίσως και να έχουν μεγαλύτερο δίκιο από σας.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

 

Βάλτε τα σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις ονειρικές εξωπραγματικές στιγμές που αργούν να έλθουν. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ     

 

Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται σε ορθολογιστικές βάσεις και όχι στο ρομαντικό στοιχείο.  Αν θέλετε όμως να πούμε την καθαρή αλήθεια αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που μεγάλες ρομαντικές σχέσεις σας διαλύθηκαν άδοξα. Η ενεργητικότητά σας θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε κάνοντας θετικές σκέψεις.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η περίοδος αυτή θα έχει σαν χαρακτηριστικό της το ξαφνικό. Όλα θα συμβαίνουν απρόσμενα. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να δείτε πως δημιουργείτε κάποια νέα ερωτική σχέση, η να ανταμώνετε με κάποιο πρόσωπο από τα περασμένα. Το χαρακτηριστικό όμως όλων αυτών των καταστάσεων θα είναι η αστάθεια που κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος οφείλεται σε σας και στον δυαδικό τρόπο που χειρίζεστε τα ζητήματά σας.  Πριν από όλα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε από τη ζωή.

 

 

 

Δρ. Δημήτρης Παπέυ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +357 99693850

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary