Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 26 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 1η Ιανουαρίου 2017 με τον Dr. Δημήτρη Παπέυ!

  • Share on Facebook

Γράφει ο Dr Δημήτρης Παπέυ.

 

 

26 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 1η Ιανουαρίου 2017

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Αυτές τις μέρες θα σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους που θα σας βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Στο κοινωνικό σας περιβάλλον θα κινήστε χαλαρά. Ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ     

 

Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ       

 

Η γοητεία σας θα αφοπλίζει το αντίθετο φύλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να αδιαφορήσετε για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ιδίως αν αυτό σας στηρίζει στην καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές με λίγη προσπάθεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων.  

 

 

 

ΛΕΩΝ 

 

Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι από βελτιωμένες έως και καλές. 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα αποκομίσετε μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και σε χώρους που επιτρέπουν τις κοινωνικές επαφές.  

 

 

 

ΖΥΓΟΣ 

 

Μην καθυστερήσετε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις τώρα που η διαίσθηση σας θα είναι ανεβασμένη και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και  διορθώστε ότι σας κρατάει σε κάποια απόσταση μεταξύ σας.

 

 


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

 

Αν αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήσετε να τα διορθώσετε τα θέματα σας θα βελτιωθούν. Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό σας τομέα θα αποδώσουν καρπούς. Κάποιες ευκαιρίες πιθανόν να σας βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ερωτικός σας τομέας χρειάζεται ανασυγκρότηση.

 

 


 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι σε ανεβασμένα επίπεδα και δεν θα λαμβάνετε και πολύ υπ’ όψη τις συμβουλές των άλλων. Θα νιώθετε απελευθερωμένοι από το περιβάλλον σας με αποτέλεσμα να καραδοκούν τα λάθη που προέρχονται από την ανεξέλεγκτη αυτοπεποίθηση. Προσγειωθείτε.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

 

Οι γύρω σας, ίσως να σας εκφράσουν κάποια παράπονα ότι τους έχετε παραγκωνισμένους. Δώστε τους σημασία και πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν και θα φτιάξουν. Αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριά λόγια, ρίξτε τους τόνους σας και μετριάστε τον εγωισμό σας.  

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ     

 

Μην σας διακατέχει άγχος για τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες. Κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν πιεστικούς προς τους άλλους. Ο φόρτος στη δουλειά σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποια αδιέξοδα. Χαλαρώστε, αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και τροποποιήστε το πρόγραμμά σας. 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα χρήσιμα για την μελλοντική σας πορεία.  Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε θέματα που ίσως σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. . Οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να περικλείουν θετικά σημεία. Μην ξεχνάτε πως δύο αρνήσεις ισοδυναμούν με μια κατάφαση.

 

 

 

Δρ. Δημήτρης Παπέυ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +357 99693850

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary