Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 19 μέχρι 25 Δεκεμβρίου 2016 με τον Dr. Δημήτρη Παπέυ!

  • Share on Facebook

Γράφει ο Dr Δημήτρης Παπέυ.

 

 

19 μέχρι 25 Δεκεμβρίου 2016

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό  το οικονομικό σας μέλλον. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό θα πρέπει να τα φροντίσετε με τάξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα ερωτικά και τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ     

 

Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

Οι ημέρες αυτές, μπορούν να δημιουργήσουν στους δεσμευμένους Τοξότες κάποια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Το κλίμα όμως αυτών των εορταστικών ημερών που επιβάλει την ηρεμία και την ομόνοια σας δεν συμβιβάζεται με συγκρούσεις. Αντί να ψάχνεστε  στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν, μπείτε κατ’ ευθείαν στην ουσία τους. 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ       

 

Από τις δικές σας τις ενέργειες, εξαρτάται το μέλλον της σχέσης ή του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις.

 

 

ΛΕΩΝ 

 

Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας ακόμα  μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Η τάση αυτή θα εξασθενίσει προς το τέλος της εβδομάδας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτό το διάστημα, θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορούν να σας δημιουργήσουν  συντροφικά προβλήματα. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Η τύχη είναι το ένα σκέλος της ζωής μας και το δεύτερο η θετική ενέργεια  που ενεργοποιεί τις κινήσεις μας. 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ 

 

Στον συναισθηματικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

 

 


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

 

Αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει και από τον συντροφικό τόνο των εορτών, γι’ αυτό ρυθμίστε  με τρόπο ελαστικό τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε αρκετό από τον χρόνο σας για το έτερον σας ήμισυ. Όσο για εσάς που περιμένετε κάποια νέα σχέση, νέες ερωτικές ημέρες ξημερώνουν. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή.  Οι δύο δημιουργούν μια σχέση, τρεις ή περισσότεροι εκκολάπτουν ένα χωρισμό.  

 

 


 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Οι δεσμευμένοι Τοξότες, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Με τον  Κρόνο στο δικό σας το ζώδιο και απέναντι από τον συντροφικό σας τομέα, σας θέλει αρκετά προσεκτικούς ιδίως αν στο παρελθόν με σύντροφο ή συνεργάτες υπήρξαν μπερδεμένες ιστορίες. Αντίθετα οι αδέσμευτοι Τοξότες, ευνοούνται τις προεόρτιες αυτές ημέρες. Οι νέες  γνωριμίες με κάποια στοιχειώδη προσοχή προδιαθέτουν για ένα  σταθερό δεσμό. 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

 

Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε εξω-συντροφικές, επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ     

 

 

Η τάση σας για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτή την εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό το οικονομικό σας θέλει συνετή διαχείριση. Στον συναισθηματικό σας τομέα, οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως σας απασχολήσει ξανά. Νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο παρόν τις χειρισθείτε θετικά. Προσπαθήστε να μην κοντραριστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

 

Δρ. Δημήτρης Παπέυ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +357 99693850

Ό,τι Νέο

Subscribe
Diary
Diary